Sikkerhedskontrollen (Security check)

For at komme i afgangshallen og ud til dit fly, skal du gennem sikkerhedskontrollen, som er placeret lige efter check-in-området.

I sikkerhedskontrollen skal du være opmærksom på følgende:
• Boardingkort skal fremvises
• Overtøj skal tages af og lægges i en bakke sammen med genstande (f.eks. mobiltelefon, nøgler, pung) fra bukselommer og lignende
• Større elektronisk udstyr (bærbar pc, kamera m.m.) skal gennemlyses for sig selv, og derfor skal det tages ud af håndbagagen og lægges i en bakke
• Alle væsker, cremer og smørbare/flydende produkter under 100 ml lægges i en gennemsigtig, genlukkelig plasticpose med et rumfang på én liter. Der skal være plads til indholdet i posen, som skal kunne lukkes helt. Posen skal gennemlyses for sig selv, og skal derfor tages ud af håndbagagen og lægges i en bakke (før gennemlysningsmaskinen/x-ray). Er beholderen med væsker, cremer og smørbare/flydende produkter over 100 ml, må det ikke tages med i håndbagagen (læs mere på dette link om væskeregler)
• Skarpe, spidse og farlige genstande, som kan forårsage alvorlig personskade, er ikke tilladt at medbringe i håndbagagen.

Kontakt
Hvis Trafikstyrelsens hjemmeside flypassager.dk ikke har givet dig svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på security@bll.dk.