Meetings - Mødelokaler

Med Billund Lufthavn som internationalt trafikknudepunkt er Meetings et oplagt sted at afholde møder for deltagere fra forskellige destinationer.

Med Meetings er det vores mål at imødekomme det moderne erhvervslivs forventninger til mødefaciliteter. Vi lægger stor vægt på at kunne opfylde dine behov - store som små.
 
Bemærk:
Alle mødelokaler er forbeholdt mødeaktivitet med deltagelse af flypassagerer, enten ankomne eller afrejsende.

 

Møde med god udsigt
Meetings ligger på 3. sal i Billund Lufthavns terminal. Du finder os let ved at følge skiltningen og benytte enten trappen eller elevatoren fra check-in området. De syv lokaler er opkaldt efter planeterne i solsystemet - Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn og Uranus - og har en kapacitet fra 2-100 personer. Alle lokalerne er lyse og venlige med udsigt over startbanen eller lufthavnens omkringliggende arealer. Udsigten fra balkonen giver rig mulighed for at fornemme atmosfæren i Vestdanmarks internationale lufthavn.

Nyt dansk design
Mødelokalerne er alle indrettet med komfortable møbler i elegant dansk design. Trådløst netværk, telefon, flipover samt whiteboard er standardudstyr i alle lokalerne.

Derudover kan der reserveres projektor efter behov. Har du særlige ønsker som f.eks. videokonference, er vi gerne behjælpelige hermed. Mødelokalerne er røgfrie, men du er velkommen til at benytte rygeområdet ved indgangen til lufthavnen.

Morgenmad, frokost - fleksible løsninger
Du kan vælge mellem forskellige menuer til dit møde. Vores køkken kan tilbyde et bredt udvalg af middags- og frokostanretninger. 

         Menukort i Meetings
Download menukort her.

Reservation
For yderligere information og reservation kontakt venligst:

Meetings
Billund Lufthavn A/S
P.O. Box 10
DK-7190 Billund
Tlf. 7650 5450
meetings@bll.dk

Meetings holder ferielukket i uge 28, 29, 30 og 31.


Download menukort