King Amlet Lounge

King Amlet Lounge er et elegant og komfortabelt venteområde. Smagfuldt indrettet med bl.a. Børge Mogensen møbler. Dansk design af bedste kvalitet.
 
King Amlet Lounge har sit navn efter den person, der ligger begravet i den største af fire gravhøje, som findes lige syd for den østlige del af start- og landingsbanen. Området med de fire gravhøje er et fredet område. 

Loungen er et stille og roligt område med arbejdsro og mulighed for afslapning inden rejsen.  

Se vores åbningstider

King Amlet Lounge byder i øvrigt på:

  • Et udvalg af internationale aviser og tidsskrifter
  • Computere med adgang til internettet 
  • Trådløst netværk
  • Møderum
  • Forfriskninger

King Amlet lounge et besøg værd

For passagerer på rutefly er der mulighed for at købe adgang til King Amlet loungen og i rolige, afslappende omgivelser, få et lille tiltrængt break med skønne forfriskninger.

Se priser og samarbejdspartnere

King Amlet menukort

I King Amlet lounge finder du et bredt, lækkert udvalg af skønne forfriskninger, friskbagt brød, suppe og andre fristelser. Udover det faste udvalg i loungen, har du mulighed for at bestille udvalgte, gastronomiske retter, tilberedt på bestilling i vores Gastro restaurant.

Se vores menukort

Du finder King Amlet Lounge ved at holde til højre efter passage af kosmetikområdet i afgangshallen, gå forbi kiosken og op ad trappen eller benyt elevatoren.
 
King Amlet Lounge samarbejder med lufthavnens spisested Time-to-Eat. Udvalgte menuer kan bestilles og betales hos personalet i loungen og herefter nydes i King Amlet.