King Amlet Lounge hædret

5. maj 2011

Billund Lufthavns King Amlet Lounge er blevet hædret af Priority Pass-medlemmerne og er blevet tildelt statussen "Highly Commended". Medlemmerne af Priority Pass-programmet har i forbindelse med brug af deres lounge-adgangskort stemt om, hvilke business lounger, de ville anbefale andre, og her har King Amlet i Billund Lufthavn, sammen med ni andre business lounger på verdensplan, modtaget flest stemmer.

I alt 600 lounges fordelt på 300 byer i 100 forskellige lande har været med i opløbet, så det er naturligvis med stor ære at Billund Lufthavns King Amlet Lounge er blevet hædret som "Highly Commended" business lounge i 2011.

Passagerer, der rejser på business class, har gratis adgang til loungen inden afgang, ligesom de, der er tilmeldt udvalgte bonuskortordninger, ligeledes har det. Samtidig har passagerer, der er i besiddelse af et Priority Pass naturligvis også adgang til King Amlet loungen.

Faktisk har alle passagerer, som rejser på rutefly, mulighed for at købe sig adgang til King Amlet Lounge. Et enkelt besøg koster kr. 150, som betales ved indgangen til loungen.

Læs mere om Billund Lufthavns King Amlet Lounge.