Oplev ægte shopping-stemning

Benyt tiden til at gå på opdagelse i de mange butikker, som du finder i Billund Lufthavn.

Du har rig mulighed for at gøre nogle rigtig gode indkøb, inden du skal ud at rejse. I vores butikker finder du et stort bredt udvalg af varer, hvor du samtidig vil møde vores professionelle og smilende medarbejdere, som står klar til at rådgive dig.

Du finder følgende butikker i Billund Lufthavn:


Taxfree i Billund Lufthavn

Taxfree

I Taxfree-butikken er der rig mulighed for at fylde indkøbsposen op med gode tilbud inden for parfume, kosmetik samt tobak, spiritus og slik.  Læs mere om Taxfree.

Bestseller

Her kan du finde moderigtigt tøj fra både Vero Moda, Only, Jack&Jones, Pieces og Name It.  Læs mere om Bestseller-butikken.
Lego i Billund Lufthavn

LEGO

Her finder du et stort udvalg af LEGO-produkter til favorable priser. Der er noget for en hver smag - både til børn og voksne.  Læs mere om LEGO-butikken.
Danish Design lille

Danish Design

Danish Design tilbyder eksklusive produkter af danske producenter. Udvalget dækker alt lige fra designer-brugsgenstande, smykker, lædervarer til spiselige specialiteter og souvenirs.  Læs mere om Danish Design-butikken.
Kiosk og Exchange i Billund Lufthavn

Kiosk og Exchange*m

Kiosken og Exchange*m finder du ved gangen ud til gatene. Her kan du nå at få lidt snacks og læsestof med dig til rejsen. Det er også her du kan veksle til anden valuta.  Læs mere om Kiosk og Exchange*m