Oplev ægte shopping-stemning

Benyt tiden til at gå på opdagelse i de mange butikker, som du finder i Billund Lufthavn.

Du har rig mulighed for at gøre nogle rigtig gode indkøb, inden du skal ud at rejse. I vores butikker finder du et stort bredt udvalg af varer, hvor du samtidig vil møde vores professionelle og smilende medarbejdere, som står klar til at rådgive dig.

Du finder følgende butikker i Billund Lufthavn:


Taxfree

I Taxfree-butikken er der rig mulighed for at fylde indkøbsposen op med gode tilbud inden for parfume, kosmetik, tobak, spiritus og slik.  Læs mere om Taxfree.

Bestseller

Her kan du finde moderigtigt tøj fra både Vero Moda, Only, VILA, Pieces, Jack&Jones og Selected.  Læs mere om Bestseller-butikken.

LEGO

Her finder du et stort udvalg af LEGO-produkter til favorable priser. Der er noget for enhver smag - både til børn og voksne.  Læs mere om LEGO-butikken.

Danish Design

Danish Design tilbyder eksklusive produkter af danske producenter. Udvalget dækker alt lige fra Kähler, Kay Bojesen, Georg Jensen, Hoptimist, lædervarer til spiselige specialiteter og souvenirs.  Læs mere om Danish Design-butikken.

WHSmith

Hos WHSmith finder du et specialiseret udvalg af bøger, magasiner, aviser, nyttige indkøb for rejsende samt snacks og kølige drikkevarer til at tage med på farten.  Læs mere om WHSmith